Ronde Tafel bijeenkomst ABN AMRO Open in Ahoy

Exclusieve bijeenkomst voor CFO’s
Op dinsdag 14 februari organiseren wij in samenwerking met Ahoy een exclusieve bijeenkomst voor CFO’s. Kitty van Dongen, CFO van Ahoy, vertelt dan over de finance-uitdagingen van Ahoy en geeft een backstage rondleiding tijdens het tennistoernooi. Onder het genot van een hapje en drankje krijgen wij een exclusieve voorbeschouwing van Esther Vergeer. Na een heerlijk diner kijken we vanuit onze loge aan de base-line de wedstrijden.

Aanmeldformulier Ronde Tafel bijeenkomst


Exclusieve bijeenkomst voor DGA’s
Woensdag 15 februari is er een exclusieve bijeenkomst speciaal ingericht voor DGA’s. Na een warm welkom door Jan Willem Jongebreur, CEO Ormer ICT, krijgen wij een backstage rondleiding bij het ABN AMRO Open in Ahoy. Jolanda Jansen, CEO van Ahoy, zal deze middag al onze vragen beantwoorden over het reilen en zeilen van Ahoy. Na de ontmoeting met Jolanda zal Jeroen Bakker, Chief Infomation Security Officer bij Ormer ICT, een interactieve sessie geven over ‘Hoe veilig is mijn IT ingericht?’. Na een heerlijk diner zullen we vanuit onze loge aan de base-line de wedstrijden bekijken.

Aanmeldformulier Ronde Tafel bijeenkomst


Een korte opsomming van wat u van de Ronde Tafel bijeenkomst kunt verwachten:
• Presentatie (ICT/finance) uitdagingen
• Ronde Tafel discussie
• Backstage rondleiding
• Meet & Greet
• Diner
• Bezoek van wedstrijden

ABN AMRO Ahoy

IT beheer

Grip op IT, dat betekent zorgeloos werken. Dat u berichten over cybercrimes met een gerust hart leest, omdat u er alles aan hebt gedaan om uw netwerk te beveiligen. Dat alle devices van uw medewerkers overal en altijd feilloos functioneren. En dat de kosten elke maand hetzelfde zijn. Dát is de grip die Ormer ICT biedt als uw betrouwbare partner.

Ormer ICT

Al ruim 30 jaar is Ormer ICT dé dienstverlener op het gebied van IT. Ormer ICT helpt organisaties met het optimaliseren en professionaliseren van hun IT-organisatie. Wij doen dit door middel van IT detachering en IT beheer.