Resource Consultant

Rens Visser

Rens Visser

Hoe ben je bij Ormer ICT terecht gekomen?
Via via ben ik begonnen bij Ormer ICT in Zwolle! Vanaf het eerste gesprek was er al een goed en warm ontvangst bij ons op kantoor. De kennismakingsgesprekken verliepen goed en gelukkig resulteerde dit in een nieuwe baan! Voordat ik begon bij Ormer ICT heb ik ervaring opgedaan in de sales en recruitment. Met mijn enthousiasme en kennis wil ik graag het beste uit iedereen en elke situatie halen.

“De neiging is om het alleen te doen, de kunst zit ‘m in het samen doen”

Rens Visser – Resource Consultant

Hoe heb je jouw eerste maanden ervaren?
Uitstekend! Binnen Ormer ICT werken we graag met en voor elkaar. Ik heb gemerkt dat bij vragen iedereen bereid is om je te assisteren waar mogelijk. Samen als team is er veel mogelijk, ook binnen je eigen werkzaamheden.

Hoe werd je door Ormer ICT ontvangen?
Ik werd goed ontvangen binnen het volledige team, zelf zit ik op het kantoor in Zwolle samen met mijn collega’s Emma (Resource Consultant) en Heiko (Accountmanager). Mijn derde werkdag was toevallig ook meteen het dertigjarige jubileum waarbij ik het volledige team meteen goed leerde kennen, zowel op ons hoofdkantoor in Schiedam als op de locatie waar het feest plaatsvond.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Binnen Ormer ICT is er altijd ruimte voor groei, persoonlijk, zakelijk of zelfs binnen je netwerk. Je krijgt de tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Ook is Ormer ICT laagdrempelig en daardoor kan je heel fijn en makkelijk schakelen met zowel je werkgevers, iedereen is gelijk gestemd.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
De successen die je boekt, zowel op persoonlijk vlak en/of als team geven mij energie. Daarbij moet  je denken aan het vinden en verbinden tot aan het puzzelen/creatief zijn om toch te kunnen leveren of te helpen. Mijn werkzaamheden bestaan kortgezegd uit het ontlasten/voorzien van opdrachtgevers en ICT’ers, samen maken we een verschil en helpen we elkaar.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Het 30-jarig bestaan van Ormer ICT werd zeer goed uitgepakt. Van livebands, een cocktailbar, onthulling van het mooie nieuwe logo en netwerken met het team, stakeholders en opdrachtgevers was mijn eerste echt Ormer ICT-ervaring. Binnen Ormer ICT worden er genoeg leuke activiteiten gepland, van cocktailworkshops tot events.

Wat doe jij in je vrije tijd?
Vanaf kinds af aan vind ik het al leuk om te gamen, zowel met vrienden als alleen op alle platformen mogelijk. Ik vind het ook leuk om in de wintersportseizoenen de sneeuw op te zoeken en te snowboarden, in Nederland probeer ik dan weleens indoor te snowboarden alleen is de ervaring wel anders. Afgelopen tijd probeer ik nieuwe dingen uit, hierbij moet je denken aan activiteiten of gerechten. Afgelopen keren ben ik wezen golven en heb ik veel afgeslagen, binnenkort kleiduifschieten staat ook nog op de planning.