Hi collega!

We hebben weer een mooi reisje georganiseerd voor aankomend jaar! Van donderdag 24 maart tot en met zondag 27 maart 2022 zullen we weer afreizen naar het prachtige en bruisende Hinterglemm! Ga jij gezellig mee met ons richting de sneeuw?

Ski-trip 2022 uitnodiging

Hoe werkt het precies?

Er is geen eigen bijdrage aan verbonden; alleen inlevering van 2 extra vrije dagen (dus in totaal 4 vrije dagen). Je krijgt hiervoor het volgende:

  • 3 nachten logies en ontbijt in Hotel Conrad
  • 2,5-daagse skipas
  • Vervoer per vliegtuig
  • Bagage á 20 kilo
  • Transfer van en naar de luchthaven Salzburg
  • Materiaalhuur in Hinterglemm

Dit jaar gaan we met een kleine groep van 15 personen, dus schrijf je snel in! Denk wel goed na of je ook daadwerkelijk meegaat. Let hiervoor even op de kleine lettertjes.

In totaal is er plek voor 15 personen. Aangezien de ski-trip populair is verwachten wij veel aanmeldingen! Laat voor 30 juli 2021 weten dat je meegaat door het formulier onderaan de pagina in te vullen! Schrijf je snel in want VOL=VOL!

De kleine lettertjes:

Let op: Omdat we dit jaar met een kleinere groep gaan leidt het annuleren van jouw deelname sneller tot kosten. Het uitgangspunt is dat alle kosten die zijn gemaakt als gevolg van jouw inschrijving en die we niet meer kunnen terugvragen, zoals onder andere de kosten van je vliegticket, bij jou in rekening zullen worden gebracht als je na je inschrijving om welke reden dan ook besluit te annuleren.


Aanmeldformulier

Hinterglemm 2020