Resource Consultant

Ravin de Veer

Hoe ben je bij Ormer ICT terecht gekomen?
Via Fred Baekers van HCP (Human Capital partners) ben ik bij Ormer ICT gekomen.

”Eén team één taak, succes maken we samen!”

Ravin de Veer – Resource Consultant

Hoe heb je jouw eerste maanden ervaren?
Mijn eerste maanden heb ik heel prettig ervaren. Veel informatie gekregen om het werk als Resource Consultant goed uit te voeren. Hiervoor kwam ik uit een hele andere omgeving waar ik online webshop aanbood op het platform van bol.com.

Hoe werd je door Ormer ICT ontvangen?
Ik werd door Ormer ICT heel open ontvangen. Op mijn eerste werkdag kreeg ik een mooie bos bloemen en niet te vergeten een Ormer ICT koffer!

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Bij Ormer ICT heerst een enorme informele sfeer waarbij managers en directeuren heel erg toegankelijk zijn. Als je als nieuwe collega binnenkomt word je met open armen ontvangen en staat iedere collega voor je klaar om je te helpen.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
De taken waar ik de meeste energie van krijg is het contact die je hebt met kandidaten die op zoek zijn naar een leuke opdracht. Als klap op de vuurpijl wanneer de kandidaat op juiste plek is geplaatst.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Het VR-gamen met collega’s was een leuk moment. Vooral dat je iedereen in een andere setting ziet. Ik hoop in de toekomst meerdere uitje mee te maken bij Ormer ICT!

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik veel op stap met mijn familie. Gaan we lekker uiteten of hebben een leuk uitje ergens in Nederland. Daarnaast vind ik koken ook een leuke bezigheid.