Servicedesk Medewerker

Fayette van Leeuwen

Hoe ben je bij Ormer ICT terecht gekomen?
Ik werkte voorheen bij een klant van Ormer ICT en coördineerde ik de verhuizing. Daar was een nieuwe inrichting van het hele internet nodig en zo kwam ik in contact met iemand van Ormer ICT. Wij hadden een goede klik en konden goed samenwerken, blijkbaar zo goed dat hij op een gegeven moment zei: Zo iemand als jij, kunnen we bij Ormer wel gebruiken. Ik legde hem uit dat ik niks van computers wist, maar dat bleek geen probleem te zijn. Na twee gesprekken werd ik aangenomen en werd er een opleidingsplan opgesteld. Ik heb getekend en ben heel blij met deze overstap.

”De enige wijsheid die echt telt, is weten dat je nog niks weet”

Fayette van Leeuwen – Servicedesk Medewerker

Hoe heb je jouw eerste maanden ervaren?
Leuk! Veel te leren, over computers en IT, maar ook samenwerken is wel weer even wennen, na heel wat jaren als zelfstandige…

Hoe werd je door Ormer ICT ontvangen?
Heel hartelijk en warm. Ik vond het wel een beetje spannend of ze me niet als ‘dom iemand’ zouden zien, aangezien ik totaal niks met IT had, maar gelukkig werd ik juist heel hartelijk ontvangen en staat iedereen klaar om dingen uit te leggen.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Het is een werkgever waar je kansen krijgt, opleidingen kunt volgen en je volledig kunt ontwikkelen in een kennisrijke omgeving.

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
De SLA hooghouden, collega’s achterna zitten om hun werk af te maken (hihihi) en werkprocessen verbeteren.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Ik ben mee geweest op wintersport naar Hinterglemm, dat was echt super! Maar het uitje van afgelopen maand was ook heel gezellig!

Wat doe jij in je vrije tijd?
Ik hou van zeilen en muziek maken. Verder ben ik gek op lezen, autorijden en op vakantie gaan!