Frank van Eijsden nieuwe CEO Ormer ICT Software Development

Geschreven door

Vanaf 1 januari 2024 treedt Frank van Eijsden in de functie van CEO van Ormer ICT Software Development BV; voor velen informeel ook wel bekend als haar SAAS-platform, genaamd Tymes4. Dit betekent dat hij naast Peter Reulen en Michel Westdijk directeur is van een werkmaatschappij van Ormer ICT.

De softwaretak van Ormer ICT ontwikkelde het Tymes4 ticketingplatform dat door meer dan de helft van de Nederlandse betaald voetbalclubs wordt gebruikt. Frank van Eijsden is al ruim drie jaar COO van Ormer ICT Software Development en is reeds nauw betrokken bij zowel dagdagelijkse als strategische aangelegenheden.

Frank van Eijsden

De komende jaren zal zijn focus vooral liggen op (internationale) groei en professionalisering van de organisatie. Folker de Pundert, momenteel Algemeen Directeur, vervult vanaf het nieuwe jaar de rol van CTO en blijft bovendien als aandeelhouder betrokken.

Folker: “De afgelopen paar jaar zijn we ontzettend hard gegroeid, Frank is daarvoor medeverantwoordelijk en hij heeft een belangrijke rol hierin vervuld. Ik merkte dat met de groei ook steeds meer accent komt te liggen op zaken die een nieuwe manier van leiderschap vragen. Met Frank hadden we al een tijd lang iemand in huis die in de startblokken staat om deze stap te maken, dus we kijken met veel vertrouwen uit naar de komende jaren.

Frank over zijn nieuwe functie: “Ik werk al een paar jaar met veel passie en energie bij Ormer ICT en ik ben ontzettend trots op wat we met elkaar in zo’n korte tijd bereikt hebben. Persoonlijk was ik toe aan een volgende stap in mijn carrière en ik ben blij dat ik die binnen ons mooie bedrijf kan maken. We hebben een super goed en toegewijd team en samen hebben we een fantastisch product ontwikkeld waarmee we geweldige klanten bedienen. Ik kijk er enorm naar uit om de klantenkring van het softwareplatform Tymes4 de toekomst uit te breiden en bedank Folker en Jan Willem voor het vertrouwen dat zij in mij uitspreken.” 

Contact

Interesse in een samenwerking?

Wil jij meer weten over ons state-in-the-art ticketingplatform, dan kom ik graag met je in contact! Ook als je je als leverancier begeeft in het eco-systeem van een voetbalclub zou ik graag kennismaken en eens van gedachten wisselen.