SBV Excelsior en Ormer ICT verlengen contract

Geschreven door

Wij zijn trots te kunnen melden dat SBV Excelsior Rotterdam en Ormer ICT de bestaande overeenkomst hebben verlengd. De club gebruikt sinds 2017 de ICT-omgeving van Ormer ICT en maakt met ingang van dit seizoen ook gebruik van Tymes4, het ticketingplatform van het bedrijf.

Contract Excelsior en Ormer iCT

De medewerkers van SBV Excelsior Rotterdam werken sinds 2017 in de ICT-omgeving van Ormer ICT. Inmiddels werken beide partijen dus ook samen op het gebied van ticketingsoftware, inclusief bijbehorende dashboards en databasemarketing. ,,Ormer ICT is voor ons veel meer dan een partner die faciliteert dat we een flexibele ICT omgeving hebben’’, stelt commercieel directeur Daan Bovenberg van SBV Excelsior Rotterdam.

,,Als voetbalclub is het verzamelen, inzichtelijk maken en sturen op data essentieel. In dit hele proces trekken we nadrukkelijk gezamenlijk op. Samen met Ormer ICT bouwen we slimme koppelingen tussen onze systemen en creëren we de benodigde dashboards om inzicht te krijgen in waar we mee bezig zijn. Dit is iets waar we als partners nadrukkelijk gezamenlijk op in blijven zetten.’’

,,Wij zijn er trots op dat we de jarenlange relatie met Excelsior kunnen uitbouwen’’, zegt algemeen directeur Jan Willem Jongebreur van Ormer ICT. ,,Net als Ormer ICT is SBV Excelsior Rotterdam een ambitieuze organisatie met visie. Door te werken met de ‘Modern Workplace’ wordt ook in de toekomst een zeer passende, flexibele en betrouwbare ICT-omgeving geboden.’’

Ormer ICT
Ormer ICT heeft al 28 jaar ervaring binnen ICT-dienstverlening. Met ruim 220 medewerkers kan Ormer ICT bij alle vraagstukken op het gebied van informatievoorziening ondersteunen. Van ICT-outsourcing en ICT-projecten tot het leveren van ICT-professionals in consultancy of detacheringsverband.

Meer weten?
Wil jij meer weten over onze dienstverlening en de ‘Modern Workplace’ die Excelsior heeft? Wij nemen graag contact met je op wanneer je hier je gegevens achterlaat.