DGA & CIO bijeenkomst in De Kuip

Geschreven door

Afgelopen week waren we niet één maar twee keer op bezoek bij Feyenoord! In samenwerking met Feyenoord organiseerden wij maandag 4 december en donderdag 7 december exclusieve bijeenkomsten in De Kuip.

We begonnen maandag met een DGA-bijeenkomst. De middag startte met een heerlijke lunch en interessante presentatie van Pieter Smorenburg, CFO Feyenoord, met aansluitend een groepsdiscussie. Vervolgens kregen wij een unieke rondleiding door De Kuip en we sloten de dag af met een gezellige borrel.

Donderdag was het tijd voor de CIO-bijeenkomst. Hier gaf JanPaul Landman, CIO Feyenoord, een presentatie die werd gevolgd door een Ronde Tafel discussie. We kregen een rondleiding door De Kuip met een diner. Uiteindelijk was het tijd voor de wedstrijd Feyenoord – FC Volendam. Het was nog best spannend, maar gelukkig werd in de blessuretijd alles goedgemaakt en won Feyenoord met 3-1! De avond eindigde met een borrel.

Het waren twee leerzame en gezellige dagen! Wij willen Feyenoord bedanken voor de gastvrijheid, de presentatie en de rondleiding!

Wil je de volgende keer ook aansluiten? Laat het ons weten

CIO-bijeenkomst in De Kuip
Bijeenkomst in De Kuip