CORONA UPDATE | Wij werken gewoon door (vanuit huis)!

Geschreven door

De afgelopen dagen zijn er door de overheid verregaande maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook voor Ormer ICT hebben deze maatregelen consequenties en tot maatregelen geleid, waarbij de continuïteit van onze dienstverlening naar u als relatie zoveel als mogelijk gewaarborgd blijft.

Corona update Ormer ICT

Bereikbaarheid
Wij blijven bereikbaar op de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen.

Continuïteit
Om te waarborgen dat we u kunnen blijven ondersteunen hebben we onze servicedesk zodanig ingericht dat onze engineers vanuit huis kunnen werken. Onze engineers communiceren onderling via mail, telefoon en video conferencing zoals Microsoft Teams en hebben dus geen fysiek contact met elkaar.

Er is een afspraak gepland
Wanneer er een afspraak bij u op locatie staat gepland, zullen wij deze zoveel mogelijk proberen uit te voeren via video conferencing of telefonie in plaats van een afspraak op locatie.

Thuiswerken
Wij begrijpen dat u en uw collega’s de komende periode op grotere schaal thuiswerken. Uw ICT-omgeving moet hier echter wel voor ingericht zijn. Mocht u hinder ondervinden bij het thuiswerken, dan kunnen wij met u bekijken welke aanpassingen nodig zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met ons via de servicedesk of uw accountmanager.

Natuurlijk willen wij ervoor zorgen dat ook bij u de continuïteit is gewaarborgd in deze lastige periode. Wij ondersteunen u dan ook graag waar nodig en vragen u bij enige hinder contact op te nemen.