Resource Consultant

Laurence Wilmink

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Momenteel ben ik twee maanden werkzaam als Resource Consultant bij Ormer ICT. Voordat ik bij Ormer startte was ik stewardess en vloog ik de hele wereld over. De ICT is een nieuwe stap in mijn carrière en bevalt tot nu toe erg goed. Ik ben een ambitieus persoon en wil mijzelf graag blijven ontwikkelen. Ook leer ik graag nieuwe dingen en sta ik open voor doorgroeimogelijkheden.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Ormer ICT is een erg fijne plek met een goede sfeer en leuke collega’s. Naast het behalen van resultaten is er ook ruimte voor gezelligheid. Bovendien kan iedereen zichzelf zijn en dat is naar mijn mening ook erg belangrijk.

”Om anderen te kunnen bewegen, moet je zelf bewogen zijn.”

Laurence Wilmink – Resource Consultant

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Ik krijg veel energie van het contact met mensen. Ik zie mijzelf als een verbinder en kan deze kracht goed inzetten om de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat. Bovendien houd ik van snel schakelen en dingen regelen. Ook mocht ik de foto’s maken voor de nieuwe Ormer CT website, wat ik onwijs leuk vond om te doen.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Helaas heb ik nog geen Ormer uitjes meegemaakt, maar zodra het kan ga ik graag mee met het skiuitje. Ik ben namelijk een enorme liefhebber van wintersport.

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Ik zing, speel piano en schrijf mijn eigen liedjes. Daarnaast ben ik veel bezig met fotografie. Verder houd ik van sporten, reizen, lekker eten en gezelligheid.