Maak uw medewerkers bewust van de cyberrisico’s

Lees de 5 tips

Jeroen Bakker, Chief Information Security Officer bij Ormer ICT, geeft u graag een aantal tips om uw medewerkers bewust te maken van de cyberrisico’s.

Security awareness is een term voor de mate waarin medewerkers bewust zijn van de gevaren met betrekking tot online informatiebeveiliging. Het is een proces om het (online) gedrag van medewerkers te veranderen om zo incidenten te voorkomen en af te wenden.

Ormer ICT is al bijna 30 jaar dé betrouwbare dienstverlener op het gebied van IT. Ormer ICT zorgt dat u weer grip heeft op de IT en zorgeloos kunt werken. Geen gedoe dus. Medewerkers werken tegenwoordig zowel op kantoor als op afstand. Ormer ICT zorgt dat alle devices overal en altijd feilloos functioneren.

Trends IT-outsourcing

Interesse in samenwerking?

Neem contact met ons op

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.