Engineer

John Pandt

Kun je iets vertellen over jouw doorontwikkeling en werkzaamheden binnen Ormer ICT?
Bij Ormer ICT outsourcing heb ik de kans gekregen om op IT-niveau veel te leren en te groeien. We hebben verschillende klanten met verschillende IT-benodigdheden, waardoor ik in aanraking kom met veel verschillende technieken en processen. Daarnaast krijg ik de kans om certificaten te behalen. De examens worden betaald en je krijgt ook nog een extraatje aan de eind van de maand als je bepaalde certificeringen behaald. Ik kreeg snel de kans om door te groeien als systeembeheerder en daar was ik heel blij mee.

Wat maakt Ormer ICT uniek als werkgever?
Bij Ormer ICT hebben we lekker korte lijnen onderling. Als je een vraag hebt of iemand nodig hebt kan je altijd aankloppen, bellen of Teamsen.

“Technologie en magie zijn niet ver van elkaar verwijderd, het verschil zit in het inzicht!”

John Pandt

Welke taken of werkzaamheden geven jou de meeste energie?
Ik ben heel enthousiast over het oplossen van IT gerelateerde vraagstukken. Klanten hebben vaak ingewikkelde behoeftes en wij moeten met degelijke oplossingen komen die bij hen past. Ik zie het als een puzzel waarbij de puzzelstukjes blijven veranderen en de oplossing nooit exact hetzelfde is.

Wat is voor jou tot nu toe het leukste uitje bij Ormer ICT geweest?
Vorig jaar, net voor alles dicht ging vanwege Corona hebben we meegedaan met een 5KM loop. Hier hebben we met veel van onze collega’s meegedaan. Het was super leuk! We hebben elkaar aangemoedigd maar het bleef wel een beetje competitief wat erg leuk was.

Wat doe jij in je vrije tijd?
In mijn vrije tijd speel ik basgitaar spelen (oefening baart kunst!). Daarnaast hou ik van lekker eten, vooral tijdens de zomermaanden zit ik vaak achter de BBQ. Verder houd ik van planten, dus heb ik een redelijke collectie aan kamer- en tuin-plantjes die mijn aandacht vergen.