Power BI

Een Formule 1-team monitort elke fractie van een seconde precies wat de auto doet. Zo intensief hoeft u uw organisatie niet in de gaten te houden, maar het zorgt wel voor een gezonde bedrijfsvoering als u realtime de stand van zaken kunt overzien. Die mogelijkheid biedt Ormer ICT.

IT beheer - Ormer ICT

Van datastroom naar heldere informatie
Het toverwoord is Power BI, waarbij die letters staan voor business intelligence. Power BI is een dashboardomgeving op uw computer, tablet of telefoon, met informatie die net zo duidelijk wordt gepresenteerd als op het dashboard van uw auto. Het stelt u in staat op elk moment van de dag de exacte cijfers over uw bedrijfsvoering te raadplegen en vergelijkingen te maken over elke gewenste periode, compleet met inzichtelijke tabellen. Key Performance Indicators (KPI’s) in een duidelijk overzicht, zodat u indien nodig bijtijds kunt bijsturen en niet als het al te laat is. Met Power BI zet Ormer ICT talloze digitale gegevens om in heldere informatie.

Denk groot maar begin klein
Duur? Nee hoor, Ormer ICT levert maatwerk onder het motto: denk groot maar begin klein. Dus eerst een dashboard met wat u de belangrijkste prioriteiten vindt voor een goede bedrijfsvoering, om daar later andere KPI’s aan toe te voegen. Tot aan informatie over ontwikkelingen in de markt en uw concurrenten aan toe. Zo maakt u stap voor stap de transitie naar een echte datagedreven organisatie. Dag in, dag uit alle cijfers op een rijtje, zodat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. Met alle interne en externe informatie voorhanden weet u zeker dat de strategie die u voor uw organisatie uitstippelt toekomstbestendig is.

Datagedreven ondernemen

Datagedreven ondernemen

Gebruik data op een manier die waardevol is voor jouw organisatie. Vandaag de dag is datagedreven ondernemen enorm hot en happening. En daarom is een digitale transformatie een pure must om jouw organisatie klaar te stomen voor de toekomst. Voor veel organisaties is het dan ook niet de vraag of ze datagedreven moeten worden, maar hoe?

IT beheer

In vijf stappen een datagedreven cultuur

Bekijk onze stap-voor-stapgids met vijf simpele stappen om een datagedreven cultuur te bevorderen binnen jouw organisatie. Want hoe zorg je er nu voor dat jouw medewerkers deze nieuwe manier van werken met open armen ontvangen?

Contact

Interesse in samenwerking?

Benieuwd geraakt naar wat wij voor u kunnen betekenen? Graag leren wij u en uw organisatie beter kennen. Voor alle IT-vraagstukken kunnen wij een oplossing bieden en u adviseren. De kans is groot dat wij onze ervaring al bij vergelijkbare organisaties binnen uw branche of sector in de praktijk hebben mogen brengen. Belt, mailt of appt u mij of mijn collega’s gerust.