Gelukt!

U ontvangt de handleiding binnen enkele minuten in uw inbox.

Ontdek hieronder meer over de oplossingen van Ormer ICT

IT detachering professional
IT beheer

Modern Workplace

Werk zorgeloos met al uw devices, die overal en altijd feilloos functioneren. Een moderne werkplek die u onder de arm meeneemt. Waar u uw laptop, tablet of telefoon ook opent, hij doet precies wat hij moet doen. Net zo betrouwbaar als water uit de kraan.

Afbeelding website

Power BI

Een Formule 1-team monitort elke fractie van een seconde precies wat de auto doet. Zo intensief hoeft u uw organisatie niet in de gaten te houden, maar het zorgt wel voor een gezonde bedrijfsvoering als u realtime de stand van zaken kunt overzien. Die mogelijkheid biedt Ormer ICT.

Afbeelding website

Informatiebeveiliging

Hackers zijn gehaaid: dat hoeven we u niet te vertellen. Belangrijker is hoe u cybercriminelen telkens een stap voor blijft. Met de nieuwste technieken en een nauwgezette monitoring garandeert Ormer ICT dat uw organisatie zo veilig mogelijk is.

IT beheer

User Adoption

Een nieuw systeem is een aanwinst voor uw organisatie, mits iedereen het maximale eruit haalt. De Modern Workplace stelt de gebruiker in staat om productiever te werken, maar dan moet die wel de weg weten binnen Microsoft 365. Daarvoor is een goede adoptiestrategie noodzakelijk.