Glasvezel voor de bedrijventerreinen in Vlaardingen

Supersnel glasvezel

Goed nieuws! DELTA Netwerk wil graag supersnel en betaalbaar glasvezel aanleggen voor alle ondernemers en bewoners van de geselecteerde bedrijventerreinen in Vlaardingen. Wil jij ook gebruik maken van supersnel en betrouwbaar glasvezel op een van deze terreinen? Meld je dan aan voor een abonnement bij Ormer ICT. Aanmelden kan tot 30 juni 2023.

Wat ons betreft profiteren de ondernemers en bewoners binnenkort van ons supersnelle en betaalbare glasvezelinternet. Online vergaderen, streamen en up- en downloaden van zware bestanden… het is allemaal mogelijk. En nog tegelijkertijd ook! Kies je ook voor glasvezel? Ruim 1,3 miljoen adressen in Nederland gingen je voor.

Ook in Vlaardingen de zekerheid van een goede internetverbinding. Schrijf je snel in!

Delta Vlaardingen

De voordelen van glasvezel voor jouw bedrijf

  • Het is supersnel. Binnen no time kun je grote bestanden up- en downloaden. Vaak upload je 20 keer sneller dan bij een coax-verbinding.
  • Het is veilig en stabiel. Je bedrijfsinformatie is in goede handen.
  • Zorgeloos werken in de cloud. Je hebt overal toegang tot je data.
  • Ideaal als back-uplijn. Alle collega’s kunnen doorwerken tijdens een storing.
  • Verschillende aanbieders op het netwerk. Voor elk bedrijf een passend aanbod.
Ormer ICT glasvezel

Samenwerking met Ormer ICT

DELTA Netwerk en Ormer ICT hebben de handen ineengeslagen voor de verglazing van een aantal industrieterreinen in Vlaardingen. Door de gezamenlijke expertise bieden wij jou de hoogst mogelijke connectiviteit en stabiliteit op mega snel glasvezel.

Met ruim 30 jaar aan ervaring heeft het team van Ormer ICT alle kennis in huis voor de perfecte uitvoering van dit project.

Delta Netwerk