Case

Samenwerking: Ormer ICT x Feyenoord

Feyenoord gaat haar werkplek- en serveromgeving op het gebied van zowel fysieke apparatuur als toegepaste technologieën vernieuwen en moderniseren. Dat doet de voetbalclub door te kiezen voor outsourcing. Na een gedegen selectietraject is Ormer ICT naar voren gekomen als de partij waaraan Feyenoord haar ICT-omgeving uitbesteedt. Daarnaast gaat Ormer ICT Feyenoord intensief begeleiden bij het herinrichten van haar applicatielandschap en het reorganiseren van haar ICT-organisatie. Het contract dat Feyenoord met Ormer ICT aangaat loopt vier jaar.

Ormer ICT heeft de afgelopen twee jaar al het nodige advieswerk voor Feyenoord gedaan. Onze medewerkers kennen de organisatie inmiddels goed, en weten daarnaast hoe ze ICT moeten inzetten om Feyenoord te helpen bij het realiseren van haar strategische doelstellingen. Wij zijn zeer blij met en trots op het vertrouwen dat een gerenommeerde club als Feyenoord in ons stelt”, aldus Jan-Willem Jongebreur, algemeen directeur van Ormer ICT.

boarding

Eric Gudde, algemeen directeur Feyenoord: “Ook in de voetbalwereld gaat informatievoorziening een steeds belangrijker rol spelen. Denk maar aan het belang van snelle en vooral betrouwbare ICT tijdens het transferseizoen. Maar ook is er een essentiële rol voor ICT weggelegd bij zaken als online kaartverkoop en het SpelerVolgSysteem. Onze systemen moeten 24 uur per dag, zeven dagen per week perfect functioneren. We kijken dan ook uit naar de samenwerking met Ormer ICT, zodat wij ons volledig kunnen richten op dat waar wij goed in zijn: voetbal.

Ormer ICT: 20 jaar ervaring in ICT dienstverlening voor efficiënte informatievoorziening

Een goede informatievoorziening vergroot de slagkracht van je organisatie. ICT is tegenwoordig randvoorwaardelijk om als organisatie goed te functioneren. En in een wereld waarin verandering de enige constante is, wordt dit belang alleen maar groter. Hoe zorg je ervoor dat de ICT van vandaag morgen nog steeds effectief en efficiënt is? En betrouwbaar? Zonder dat de kosten hierbij de pan uit rijzen? Ormer ICT heeft ruim 20 jaar ervaring op het gebied van ICT dienstverlening. Van ICT outsourcing en ICT projecten tot het leveren van ICT professionals in consultancy of detacheringsverband. Met ruim 150 medewerkers kan Ormer ICT bij alle vraagstukken op het gebied van informatievoorziening ondersteunen.