Jezelf ontwikkelen

Carrière bij Ormer ICT

Kennis vormt het fundament van onze organisatie. Daarom is investeren in menselijk kapitaal een van onze speerpunten. Daarnaast investeren we ook graag in gezelligheid. Denk bijvoorbeeld aan ons kerstfeest, het jaarlijkse wintersportuitje, gezellige sportevents en wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

”Geweldig om ook via Computable bevestigd te zien dat onze medewerkers blij zijn. Wij zijn ook zeker zo blij met hen!”

– Jan Willem Jongebreur Algemeen Directeur Leer ons team kennen
Jeroen Bakker - Chief Information Security Officer

”Ormer ICT zet altijd in op kennis en ontwikkeling van de werknemer, zowel in betere als mindere tijden. Ormer ICT is vaak voorloper geweest in diverse diensten en dienstmodellen en dat geeft een uniek kijkje in de ontwikkelingen die in de wereld vaak jaren later plaatsvinden.”

– Jeroen Bakker CISO en Senior Technical Consultant Leer ons team kennen

“Wanneer je bij ons aan de slag gaat, kom je in een leuk team. Binnen Ormer ICT hangt een informele sfeer en je kan altijd bij iedereen aankloppen voor vragen. Wij zorgen ervoor dat wij de kandidaten zo goed mogelijk begeleiden bij het inzetten op een opdracht. Zo weten wij, maar ook zij waar ze aan toe zijn. Een persoonlijke behandeling is voor ons erg belangrijk.”

– Zorah Weeda Resource Consultant Leer ons team kennen

”Geweldig om ook via Computable bevestigd te zien dat onze medewerkers blij zijn. Wij zijn ook zeker zo blij met hen!”

– Jan Willem Jongebreur Algemeen Directeur Leer ons team kennen

”De collega’s, de klanten, het werk, de passie voor techniek. De vrijheid die je krijgt om je te ontplooien en te doen wat je mooi vind in de ICT dit is wat Ormer ICT uniek maakt.”

– Jos Dekker Senior Engineer Leer ons team kennen
01
05

Alleen de beste

Wij zoeken passie & professionaliteit

Heb jij de ambitie om door te groeien en carrière te maken? Ormer ICT is gedreven door passie voor kennis en techniek. Heb jij een passie voor IT, ben je klantgericht en een ware professional, dan ben jij wie wij zoeken! Onze medewerkers zijn gedreven en zetten net dat éne stapje extra. Ze worden continu geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen waardoor we de hoogst mogelijke service garanderen aan onze klanten.

 

IT-professionals

Bij Ormer ICT zijn we altijd op zoek naar IT-professionals. De techniek verandert continu en de kennis van onze medewerkers moet in dit hoge tempo mee. Binnen Ormer ICT zijn volop mogelijkheden om continu te blijven leren en ontwikkelen, om zo jouw carrière naar een hoger niveau te brengen.
Solliciteer!

Sales & back-office

Ormer ICT bestaat uit professionals op alle vlakken. Ben jij de gedreven recruiter, enthousiaste accountmanager, talentvolle marketeer, energieke salestijger of administratieve held die ons bedrijf komt versterken? Bij ons krijg je de ruimte om jezelf verder te ontplooiien.
Solliciteer!

Traineeships & stages

Jezelf blijven ontwikkelen. Dat is wat jij belangrijk vindt als talentvol stagiair(e) of trainee. Bij Ormer ICT krijg je de mogelijkheid om dat te doen. Jou vakinhoudelijk én persoonlijk laten groeien en je daarmee een kickstart van je carrière geven is wat we willen. Leer nieuwe vaardigheden, behaal certificaten en creëer jouw eigen werkgeluk.
Meer over traineeships en stages
Onze vacatures bekijken? Alle vacatures

Vacatures

Vaste functies bij Ormer ICT

Een vaste baan bij Ormer ICT als IT-professional in detachering, outsourcing of software development? Of een toffe baan als één van onze sales of backoffice talenten? Het kan het allemaal.

De route naar succes

De stappen naar jouw droombaan!

Stap 1

Vind jouw nieuwe uitdaging

Wij hebben vacatures openstaan voor zowel starters als seniors!

Bekijk de vacatures

Stap 2

Solliciteer direct!

De perfecte uitdaging gevonden? Download nu de CV-tips en solliciteer direct!

Download CV tips

Stap 3

Persoonlijke kennismaking

Je CV viel in de smaak! Het is tijd om persoonlijk kennis te maken.

Bekijk filmpje

Stap 4

Gefeliciteerd met je nieuwe baan!

Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Wat leuk dat jij ons team komt versterken.

Bekijk filmpje
Jouw ideale vacature niet gevonden? Open sollicitatie

Interne events

Ormer ICT is plezier

01
06